Top

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Liev & Hip gevestigd in Soest en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 62625667 BTW nummer NL202882342B01

Prijzen:

Alle genoemde prijzen op de website zijn in Euro, inclusief 21 % BTW en exclusief verzendkosten.

Levertijd:
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven streven wij ernaar om de bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden via PostNL. Bestellingen worden verzonden van maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen. 

Verzending:
Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Let op: PostNL bezorgt niet meer op maandag. Een enkele keer kan het voorkomen dat een bestelling wat langer onderweg is, omdat wij hier zelf geen controle over hebben, wachten wij 7 werkdagen af, alvorens wij de bestelling opnieuw verzenden of met een andere oplossing komen. Je bestelling wordt verpakt in een bubbeltjes envelop of brievenbusdoosje. 

Verzendkosten:
De verzendkosten voor brievenbuspost binnen Nederland zijn standaard €3,80 inclusief verpakkingskosten. Verzendkosten naar België zijn €9,- inclusief verpakkingskosten.

Betaling:
Alle bestellingen die opgestuurd worden, dienen vooraf betaald te worden (IDEAL of vooraf overmaken op bankrekeningnummer  NL14ABNA0448851997 t.n.v  Liev & Hip)
De gegevens hiervoor krijg je in de orderbevestiging als je de bestelling hebt gedaan.
Is de betaling niet binnen 7 dagen na de besteldatum bijgeschreven op onze bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.


Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Garantie en retourneren:
Het is mogelijk om een artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren. 
Let op: Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als er vooraf contact met ons is opgenomen via info@lievenhip.nl
  • Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als de producten niet beschadigd of zichtbaar gebruikt zijn.
  • Vermeld je naam + factuurnummer bij de retourzending. 
  •  De verzendkosten en de kosten van het retourneren zijn voor je eigen rekening. 
  • Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retouren worden door Liev & Hip niet in behandeling genomen, ongeacht de reden van het retour zenden.
  • Het bedrag van het geretourneerde artikel storten wij binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending op je rekening. 
Let op: Als het artikel niet op bovenstaande wijze wordt geretourneerd en/of als Liev & Hip niet binnen veertien (14) dagen na ontvangst van de bestelling via info@lievenhip.nl op de hoogte wordt gebracht van een klacht over één of meerdere artikelen, dan kan het artikel niet meer worden terug gestuurd en kunnen de kosten van het artikel niet meer worden teruggestort.

Retouradres:
Liev & Hip
Weegbreestraat 77
3765 XB Soest 

Voorraad:
In principe is het door jou bestelde product op voorraad. Mocht een door jou besteld product toch niet aanwezig zijn, dan wordt je hier natuurlijk over geïnformeerd en krijg je het bedrag terug of kijken we samen naar een alternatief. 

Aansprakelijkheid:
Liev & Hip stelt zich niet aansprakelijk voor schade door gekochte producten. Je bent zelf verantwoordelijk om de producten op de juiste manier te gebruiken. Pas op met kleine onderdelen die los kunnen laten bij jonge kinderen en zorg ervoor dat kinderen niet naar bed gaan met (haar)accessoires nog in of om.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten stuur dan een mail naar info@lievenhip.nl dan kijken we samen of we het probleem kunnen oplossen. 

Copyright:
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Liev & Hip informatie, foto's en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderzins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. Liev & Hip behoud ten alle tijden de rechten van de ontwerpen. 

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Mocht u geen bevestigingsmail van Liev & Hip ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust een mail. Wellicht is de mail in je spam terecht gekomen of is de bestelling niet ontvangen. 
Liev & Hip heeft het recht de Algemene Voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen. 

Februari 2015