Top

Babyswimmer

  • Babyswimmer
  • Babyswimmer
  • Babyswimmer
  • Babyswimmer
  • Babyswimmer
12,00
Product is niet meer leverbaar

Babyswimmer


Te gebruiken van: 0-24 maanden
Gewicht: 3-15 kilogram

Filmpje: Babyswimmer testers. 

De Babyswimmer is een uniek, gepatenteerd product en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 2 jaar voor het zwemmen en badderen thuis en in het zwembad tot een diepte van 1 meter. De Babyswimmer is dé veilige zwemhulp om zorgeloos te genieten tijdens het verblijf in het water. Dankzij de Babyswimmer heeft uw baby volledige bewegingsvrijheid en kan hij/zij voor-, achteruit en zijwaarts bewegen en moeiteloos van de buik naar de rug draaien zonder hulp van de ouders!

Met de Baby Swimmer kan je baby heerlijk dobberen, trappelen en ontspannen in bad. De Baby Swimmer geeft baby's het idee dat ze nog in de baarmoeder zitten, waardoor ze na het badderen in een lange, zoete slaap vallen. Ideaal voor onrustige slapertjes! Ook voor hyperactieve of overstrekte kindjes is de Baby Swimmer een uitkomst.

Het gebruik is heel eenvoudig: de Baby Swimmer heeft twee hoefijzervormige kamers die je op kunt blazen, daarna duw je de Baby Swimmer iets open en schuift deze om het nekje van je kindje. Het kinnetje past mooi in de kinhouder, alle lassen zitten aan de binnenzijde dus nergens scherpe randjes. Daarna sluit je de klittenbandjes aan boven en onderzijde en zwemmen maar!

Ook op vakantie en in het zwembad is de Baby Swimmer ideaal, en opgevouwen neemt hij geen ruimte in. De Baby Swimmer is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan alle veiligheidseisen (88/378 /EG).

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je je kindje nooit zonder toezicht moet achterlaten in het water.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@

Gerelateerde producten